TAVOITAT MEIDÄT PARHAITEN PUHELIMITSE. SOITA JA SOVI KÄYNNISTÄSI ETUKÄTEEN, JOTTA OLEMME VARMASTI  PAIKALLA KUN TULET!

Vanhat komeron ovet vaihtoon ja tilalle modernit liukuovet?

Raahessa ja lähiseuduilla toimiva Kauppalainen Oy uudistaa ja korjaa niin liukuovikomerot kuin muutkin kodin kiintokalusteet ja säilytysjärjestelmät. Haluatko kotiin uutta ryhtiä, muttet tahdo vaihtaa kalusteita? Kysy meidät maksuttomalle suunnittelukäynnille. Suunnittelemme kalusteiden uudistuksen ja kotisi saa uutta ilmettä.

Tuunaamme vanhoista kalusteistasi yksilölliset ja uuden näköiset toiveidesi mukaan. Tämä sisustusratkaisu on paitsi edullinen myös ekologinen. 

Avainsanat: ammattitaito ja kustannustehokkuus

Joskus pelkkä ovien vaihtaminen riittää, joskus tarvitaan laajempia toimenpiteitä. Olipa tarpeesi mikä vain, voit luottaa ammattitaitoomme. Hoidamme korjaukset, uudistukset ja asennukset huolella, niin että jälki kestää vuosia.

Aina ei iso remontti ole tarpeen

Esimerkiksi keittiössä tai kodinhoitohuoneessa voidaan säästää hyödyntämällä hyväkuntoiset rungot. Näin ei remontin summa kohoa suureksi, kun ovien ja tasojen uudistaminen voidaan tehdä jopa päivässä. Uusi ilme ja toimivuutta taas vuosiksi eteenpäin. Kysy tarjousta jo tänään!

Suosittele meitä

Kauppalainen Oy
Seurantie 5
92150
RAAHE
040 500 7600

Meiltä saat

  • Säilytys- sekä jätejärjestelmät
  • Keittiöt, liukuovet, komerot
  • Wc- ja kylpyhuonekalusteet
  • Kodinhoitohuoneen kalusteet
  • Keittiön tasot ja välitilalevyt
  • Kodinkoneet ja liesituulettimet

Varaa ilmainen suunnittelupalvelu

Varaa aikasi maksuttomaan suunnitteluun ja anna meidän ideoida vuosien kokemuksella kotiisi uudet kiintokalusteet tai vanhojen uudistus. Toimimme Raahessa ja lähiseuduilla (Pyhäjoki, Vihanti, Revonlahti, Ruukki, Paavola, Siikajoki).